Повномасштабне вторгнення дестабілізувало багато процесів в українських громадах. Однак життя мешканців, представників бізнесу, громадських активістів не зупинилося — вони продовжують свою діяльність попри виклики часу. Забезпечити стійкість під час війни, підкріпити довіру до органів влади, залучити зацікавлені стороні до взаємодії неможливо без налагодженої комунікації. На онлайн-заході експерти обговорять принципи, правила, інструменти спілкування, які допоможуть громадам досягати поставлених цілей.

Подія відбудеться 15 грудня о 14:00 на платформі Zoom. Спікери заходу: 

  • Яніна Шабанова, комунікаційниця міжнародної організації SocialBoost
  • Юрій Стальниченко, секретар Менської міської ради
  • Ірина Соболенко, SMM-менеджерка міжнародної організації SocialBoost

Захід модеруватиме Павло Полулях, ком'юніті менеджер програми Громада 4.0.

Реєстрація на подію відкрита до 14-го грудня включно за посиланням: https://forms.gle/nHH6U9iNSa7KDhQy7. Після реєстрації ви отримаєте лист-запрошення з подробицями події та посиланням на Zoom.

Не пропустіть можливість стати частиною комʼюніті цифрових лідерів. Приєднуйтеся до заходу та опановуйте нові навички діджитал-новаторів.

 

Захід проходить в рамках програми «Громада 4.0», яка реалізується міжнародною організацією «SocialBoost» за підтримки Міністерства цифрової трансформації України та Програми «U-LEAD з Європою».